Dichtbij mijzelf

Mijn naam is Rianne Saathof, ik ben geboren op 16 maart 1987 in Doezum. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 5 prachtige kinderen. In 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk KleurSpel, gericht op kinderen en jongeren. Ik geniet enorm van het werken voor KleurSpel. Ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien hoe kinderen zich openstellen, om te ervaren hoe ze opbloeien door het beeldend werken.

In 2018 heb ik dichtbij jezelf opgericht. Allereerst een plek om blogs te plaatsen en met anderen van gedachten te wisselen. Daarnaast bleef de wens om via dichtbij jezelf vrouwen te helpen en daarom heb ik de hulpverlening hiervoor verder ontwikkeld. Sinds september 2019 bied ik vrouwen de mogelijkheid om bij mij beeldende therapie te volgen.

Als beeldend therapeut, moeder en eigenaar van KleurSpel en dichtbij jezelf heb ik na mijn afstuderen in 2009 veel ervaring opgedaan. Ik ben liefdevol, betrouwbaar en open. Ik kijk op een positieve manier naar wat jij nodig hebt, soms confronterend, maar altijd met respect voor jou als persoon. dich